Miksi Hoiva Mimi?

Liikkuvaa työtä lähihoitajille ja sairaanhoitajille

HoivaMimi palvelee asiakkaitaan 24/7. Työtehtäviin kuuluu mm. perushoiva, liikkumisen avustus, lääkehuolto, pukemisessa avustaminen, ja esimerkiksi ruokailussa avustaminen. Työ tehdään asiakkaiden kotona Rauman alueella, ja työpäivän aikana käytössäsi on HoivaMimin auto. Kauttamme voit tehdä niin osa-aikaista kuin kokopäiväistäkin työtä. Tiimissämme työskentelee lähihoitajia sekä sairaanhoitajia, ja lisäksi tarjoamme myös lääkärin palveluita.

Palkkaamme myös loppuvaiheen opiskelijoita ja perehdytämme kunnolla

Edellytämme työntekijöiltämme hoitoalan koulutusta, tai jo edenneitä opintoja, sujuvaa suomen kieltä ja B-ajokorttia. Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta hoiva-alalta ja vanhustyöstä. Meille tärkeintä on kuitenkin että olet luotettava, positiivinen ja empaattinen persoona. Perehdytyksen jälkeen työskentelet itsenäisesti asiakkaiden kanssa, mutta iloinen ja osaava porukka on tukenasi jakamassa työn arkea. Ja meillähän on parhaat perehdytykset! Kokeneempi hoitaja on aina puhelimen päässä ja myös esimies on vahvasti läsnä työpaikan arjessa päivittäin.

Hoitajia arvostetaan ja henkilökunnasta huolehditaan

Meillä viihdytään, koska työporukassa on helppo olla ja työkaveria tsempataan. Hyvälle tekijälle maksamme aina kilpailukykyistä palkkaa, jonka lisäksi järjestämme saunailtoja, pikkujouluja ja muita kivoja tapahtumia henkilökunnan iloksi. Pidämme myös huolen siitä, että jokaisella on mahdollisuus päivittää osaamistaan erilaisten koulutusten muodossa.

Jos olet hyvä tyyppi, jonka sydämen asia on ikäihmisten merkityksellinen arki ja laadukas hoito, olet etsimämme työntekijä. Laita avoin hakemuksesi osoitteeseen hoivamimi@hoivamimi.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Odotamme viestiäsi :)