Kotihoito

Tavoitteenamme on luoda jokaisella asiakaskäynnillä ystävällinen ilmapiiri, jotta omassa kodissa oleminen on asiakkaallemme turvallista ja miellyttävää. Tutun hoitajan kanssa on mukava käydä läpi omat kuulumiset sekä havainnot omasta terveydentilasta. Laadukas hoito ja tuttu henkilöstö edistävät palvelun turvallisuutta sekä henkistä hyvinvointia.

Kotihoitoon kuuluu mm. henkilökohtaisen hygienian ylläpito, avustaminen päivittäisissä askareissa kuten kodinhoidossa ja ruuanlaitossa, saattajana toimiminen ja virkistystoiminta. Riippuen palveluntarpeesta ja asiakkaan omista voimavaroista, tarvittu apu voi olla tilapäistä tai jatkuvaa. Apua voidaan antaa esim. pukeutumisessa ja peseytymisessä, aterioinnissa, lääkkeiden ottamisessa, ihonhoidossa, lehden lukemisessa jne.

OMAISHOITAJAT: Läheisesi palveluntarve saattaa lisääntyä tai oma sairastuminen voi yllättää. On tärkeää huolehtia omasta jaksamisesta, jotta pystyy huolehtimaan toisesta - vapaapäivänä voit keskittyä itseesi ja me huolehdimme ammattitaidolla läheisestäsi. HUOM! VOIT PITÄÄ LOMAA JA HUOLEHDIMME OMAISESTASI SINÄ AIKANA. Lisätietoa omaishoitajan vapaiden järjestämisestä saat oman kaupunkisi sosiaalityöntekijältä.

Me olemme palveluseteliyrittäjiä ja kuulumme myös kotitalousvähennyksen piiriin!