Kotihoitoa ammattitaidolla

Kotihoitoon kuuluu mm. henkilökohtaisen hygienian ylläpito, avustaminen päivittäisissä askareissa kuten siivouksessa ja ruuanlaitossa, saattajana toimiminen ja virkistystoiminta. Riippuen palveluntarpeesta ja asiakkaan omista voimavaroista, tarvittu apu voi olla tilapäistä tai jatkuvaa. Koulutettu lähihoitaja auttaa esimerkiksi pukeutumisessa ja peseytymisessä, aterioinnissa, lääkkeiden ottamisessa, ihonhoidossa, lehden lukemisessa ja muissa arjen toimissa.  

Kauttamme saatte myös turvapuhelimet ja muut etähoivan palvelut!

Nyt myös etähoivaa turvallisesti ja inhimillisesti

Meiltä saa nyt myös videovälitteisiä etähoivapalveluita. Kotihoidossa videopalvelut helpottavat yksinäisyyttä ja esimerkiksi lääkkeenotosta voidaan muistutella videovälitteisesti.

Voimme hyödyntää myös tekoälyä kotihoidossa. Meillä on käytössä laitteita, jotka rekisteröivät ja havainnoivat kotona olevan ikäihmisen vointia ja tekevät tarvittaessa hälytyksen hoitohenkilöstölle ja/tai omaiselle. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää etähoivasta!

Omaishoitajan tuki ja loman mahdollistaja - muista kotitalousvähennys!

Läheisesi palveluntarve saattaa lisääntyä tai oma sairastuminen voi yllättää. On tärkeää huolehtia omasta jaksamisesta, jotta pystyy huolehtimaan toisesta - vapaapäivänä voit keskittyä itseesi ja me huolehdimme ammattitaidolla läheisestäsi. HUOM! VOIT PITÄÄ LOMAA JA HUOLEHDIMME OMAISESTASI SINÄ AIKANA. Lisätietoa omaishoitajan vapaiden järjestämisestä saat oman kuntasi sosiaalityöntekijältä. 

Me olemme palveluseteliyritys ja kuulumme myös kotitalousvähennyksen piiriin! Kotitalousvähennys on 40% kotona tehtävästä työstä, ja voit vähentää sen henkilökohtaisessa verotuksessasi.